Varumärken
Kategorier

Kundtjänst 
Tel: 070-9390272
eller 0247-64560

VARDAGAR 9-15
LUNCHSTÄNGT
12.30-13.30

Fri frakt
Vid order över 100kr

Snabb leverans!

Stort sortiment
Testat av Masesgården

Öppet köp
Returrätt 14 dagar

Klarna checkout

    Trygg e-handel

Hälsohemschef på Masesgårdens Hälsohem.


Masesgården Hälsohem är ett klassiskt hälsohem där vi jobbar och tror på en balans mellan de tre M: Motion, Mat och Mental träning.

Vår filosofi är en enkel kemikalie fri lakto-vegetarisk kost, undvikande av vitt mjöl, vitt socker och vitt salt. Ta hänsyn till kostens Syra-bas balans kombinerat med motion och nära naturkontakt. Min roll på Masesgården är att se till att vi driver Masesgården som ett Klassiskt hälsohem och att förmedla vårat budskap bla via föreläsningar och konsultationer.

Matvanor och våra levnadsvanor har förändrats de senaste 50 åren. Från husmanskost till snabbmat ”processed food” och en stor ökning ökning av godis och läsk. Trots att det aldrig funnits så många olika sorters mat att välja på som förr, äter vi allt sämre idag.

Av de ca 5000 olika livsmedel som finns i en butik idag är mer än hälften processade, med en kvalitet som är underlägsen dess naturliga motsvarighet. Kvalitet på maten vi stoppar i oss är viktig, det är den som ska ge oss näring som behövs för olika funktioner i kroppen och för att bibehålla optimal hälsa. Vi rekommenderar kosttillskott i förebyggande syfte eller för att stärka kroppen vid olika tillstånd.

Under hösten och förkylningstider är det alltid bra att stärka immunförsvaret med antioxidanter. Känner du dig trött och utmattad? Magnesium och B-vitamin komplex hjälper till att minska trötthet och utmattning samt bidra till normal psykologisk funktion och normal energiomsättning.

Fasta/detox är ett aktuellt ämne! Masegården erbjuder Fasteveckor. Utrensningen eliminerar slaggämnen, stärker immunförsvaret, gör att du känner dig lättare i kroppen samt ökar fysiskt välmående och hjälper till att bryta gamla vanor. Rena kroppen 2 gånger per år enligt gammal tradition så kallad "Vår och Höst städning". 

Vill du göra det på hemmaplan så, finns det många bra produkter att välja på, allt ifrån pulver till Örtteér. 

Alla produkterna i webbutiken är är beprövade och testade av oss på Masesgården.


          Ulrika Wahlstedt
Dipl. Homeopat och Naturläkare