Laddar

Hem & Hushåll

Lev grönt och skönt - Miljövänliga hemprodukter för en hälsosam atmosfär
På Masesgården förenar vi kärleken till hemmet med omsorgen om vår planet. Vårt urval av miljövänliga hemprodukter, från Grön Gredelinas naturliga städmedel till inspirerande hälsoböcker och dekorativa hushållsartiklar, speglar vår övertygelse om att ett rent och harmoniskt hem bör vara lika vänligt mot miljön som mot dess invånare. Upptäck hur våra produkter kan förvandla ditt hem till en oas av välbefinnande och stil.


Ren glädje med Grön Gredelina
Grön Gredelinas rengöringsmedel kombinerar effektivitet med miljömedvetenhet och erbjuder en fräsch doftupplevelse som förgyller varje hörn av ditt hem. Välj mellan ett sortiment av produkter designade för att göra ditt hem skinande rent på ett naturligt sätt.


Hälsoböcker för varje bokhylla
Vårt bibliotek av hälsoböcker är en skattkista av kunskap och inspiration för alla som strävar efter en balanserad livsstil. Från nybörjare till hälsoguruer, här finns något för alla som vill utforska vägen till bättre hälsa och välmående.


Sew Swedish och Lena Wikman – Skönhet i köket
Försköna ditt kök med kökshanddukar från Sew Swedish och Lena Wikman. Dessa noggrant utvalda handdukar förenar svensk design med daglig funktionalitet och tillför en touch av skönhet till dina köksrutiner.


Lumipak och Klinta – Skapa lugn och härligt doft
Förvandla ditt hem till en fristad av lugn med doftljus och eteriska oljor från Lumipak och Klinta. Dessa produkter är utvalda för att skapa en behaglig och avkopplande miljö, perfekt för att slappna av efter en lång dag.


Lena Wikman och Klockargårdens – Hållbart och stilfullt
Uppgradera din diskupplevelse med miljövänliga disktrasor från Lena Wikman och Klockargårdens. Designade för att vara både effektiva och estetiskt tilltalande, är de ett hållbart val för varje hushåll.


Teddykompaniets gosedjur – För familjens minsta
Ge dina barn en mjuk och säker vän med kärleksfulla gosedjur från Teddykompaniet. Dessa gosedjur är inte bara trygga och mysiga utan också tillverkade med omtanke om barnens säkerhet och miljön.


Förnya ditt hem med vår samling av miljövänliga hemprodukter. Från städdagar till mysiga kvällar, vårt utbud av Grön Gredelina, Sew Swedish, Lena Wikman, Lumipak, Klinta och Teddykompaniet erbjuder allt du behöver för att skapa ett hem som är både inbjudande och hållbart.
Visar 1-5 av 5 artiklar

Produkter