Laddar

Livsstil & Träning

Uppgradera din aktiva livsstil med exklusiva produkter från Klean Kanteen, Funk Wear och fler.
Att leva aktivt transcenderar själva fysiska rörelsen, det inkluderar att omge sig med utrustning som både motiverar och stödjer dina mål. Hos Masesgården har vi samlat ett premiumutbud av livsstils- och träningsprodukter från ledande varumärken som Klean Kanteen, Funk Wear och ChiBall. Vårt mål är att berika din aktiva rutin med produkter som kombinerar funktionalitet med stil.


Klean Kanteen - Hydrering på hög nivå
Förbättra din hydreringsrutin med Klean Kanteens hållbara och snygga vattenflaskor. Dessa flaskor, designade för den miljömedvetna och aktiva individen, garanterar att du håller dig hydrerad på gymmet, kontoret eller på utflykten med sin återanvändbara och robusta design.


Optimal komfort med träningsstrumpor
Utrusta dina fötter med specialdesignade träningsstrumpor för att säkerställa komfort och stöd under alla typer av fysiska aktiviteter. Dessa strumpor är noga utformade för att minska risken för skav och irritation så att du kan prestera på topp.


Hemmiljö som främjar välbefinnande
Skapa en fridfull och inspirerande miljö i ditt hem med våra noggrant utvalda inredningsartiklar. Från lugnande ljus till stilrena dekorationer, dessa produkter hjälper till att skapa en harmonisk atmosfär som speglar din strävan efter en balanserad livsstil.


Funk Wear och Chiball - Trendiga och funktionella
Uppdatera din träningsgarderob med Funk Wears moderna och komfortabla träningskläder, och utforska ChiBalls mångsidiga träningstillbehör för yoga och mindfulness. Dessa produkter är perfekta för den som söker en kombination av stil och funktionalitet.


Sew Swedish - Skandinavisk elegans möter funktionalitet
Med Sew Swedish får du det bästa av skandinavisk design kombinerat med praktisk användbarhet. Utbudet inkluderar allt från sofistikerade träningskläder till accessoarer som kompletterar din aktiva livsstil utan att kompromissa med estetiken.På Masesgåden är vi här för att förgylla din tränings- och livsstilsrutin med högkvalitativa produkter från Klean Kanteen, Funk Wear, Chiball och Sew Swedish. Utforska vårt sortiment och hitta allt du behöver för att lyfta din aktiva livsstil till nästa nivå.
Visar 1-8 av 8 artiklar

Produkter