Laddar

Dalaprodukter

Utforska Dalarnas skattkista - Unika produkter för hem och hobby.
Vi är glada att kunna erbjuda ett handplockat sortiment av produkter från Sew Swedish, Lena Wikman och Dalaliv, som alla återspeglar den distinkta skönheten i svensk tradition och innovation. Från praktiska köksartiklar och stilsäkra accessoarer till kulturellt inspirerande litteratur och kreativa aktiviteter, våra utvalda dalaprodukter berikar ditt hem och din fritid med en touch av skandinavisk charm.Sew Swedish - Funktionell skönhet för varje dag
Upptäck Sew Swedishs kollektion, där varje artikel kombinerar praktisk användbarhet med estetisk elegans. Oavsett om det är deras trendiga mössor som skyddar mot vinterns kyla eller deras sminkväskor och kökshanddukar som inför en dos av stil i vardagen, ger Sew Swedish en modern twist på traditionell svensk design.


Lena Wikman - Hyllning till svensk tradition
Lena Wikmans arbete är en bro mellan det traditionella och det samtida. Hennes kökslinne, designat med omsorg och detaljrikedom, förskönar ditt hem med en känsla av hållbar kvalitet. Dessutom öppnar hennes böcker dörrarna till Sveriges rika kulturella arv, och erbjuder läsaren en djupare förståelse och uppskattning för svenska traditioner.


Dalaliv - Kreativitet och avkoppling
För de som söker kreativ inspiration eller en lugn stund, erbjuder Dalaliv målarböcker fyllda med ikoniska svenska scenerier och motiv. Dessa böcker är en inbjudan till avkoppling genom kreativitet, perfekta för både barn och vuxna som vill utforska sin konstnärliga sida.


Den skandinaviska estetiken:
Varje produkt i vårt utbud av dalaprodukter har valts ut med stor omsorg för att spegla det finaste inom skandinavisk design. De representerar en harmonisk blandning av funktion, form och traditionell svensk estetik, och är designade för att förhöja och inspirera din dagliga rutin.


Hos Masesgården hittar du allt du behöver för att införa en bit av Dalarnas kultur och skönhet i ditt liv. Vårt urval från Sew Swedish, Lena Wikman och Dalaliv är en hyllning till den svenska designens mångsidighet och djup. Utforska vårt sortiment idag på vår hemsida och upptäck hur dessa dalaprodukter kan förgylla ditt hem och ditt sinne.
Visar 1-15 av 15 artiklar

Produkter