Laddar

Kosttillskott

Förstärk din hälsa med vårt omfattande utbud av kosttillskott.

På Masesgården engagerar vi oss helhjärtat för att stärka din hälsa och välbefinnande genom vårt breda urval av kosttillskott. Oavsett om ditt fokus ligger på detox, essentiella fettsyror, eller specifika områden som hjärthälsa och immunförsvar, erbjuder vi specialanpassade lösningar för en hälsosammare och mer balanserad livsstil.

Kickstarta med detox
Upplev renande och energigivande effekter med våra detox-tillskott. De är skapade för att effektivt rensa kroppen från toxiner, vilket är en perfekt start på en förnyad hälsorutin.


Essentiella Fettsyror - Livsnödvändiga för Välmående
Integrera livsviktiga omega-3 och omega-6 fettsyror i din kost med våra premiumtillskott. Dessa essentiella näringsämnen är fundamentala för hjärthälsa, kognitiv funktion och mycket mer.


För kvinnors unika behov
Vår kollektion inkluderar tillskott skräddarsydda för kvinnors specifika hälsobehov, stödjande genom livets olika skeden.


Hjärthälsa - Kraften i antioxidanter
Våra utvalda hjärta- och kärlvänliga tillskott är packade med antioxidanter, vitaminer och mineraler, stödjande för ett vitalt hjärta och sunda blodkärl.


Immunförsvar - Starkt skydd
Förstärk ditt immunförsvar med specifika tillskott, designade för att hålla dig hälsosam och motståndskraftig året om.


Flexibilitet för leder och muskler
Aktiva individer eller de som upplever obehag i leder och muskler kommer att uppskatta våra utvalda tillskott som främjar smidighet och lindrar inflammation.


Mage och tarm - Grundstenar för hälsa
Stöd din matsmältning och tarmflora med våra mag- och tarmvänliga tillskott, en viktig komponent för övergripande välbefinnande.


Njur- och urinblåsestöd
Våra utvalda specialtillskott för njurar och urinblåsa bidrar till att upprätthålla dessa organs hälsa och funktion.


pH-balans - Syra/bas-ekvilibrium
Upprätthåll en optimal syra/bas-balans med balanserande tillskott, vitala för kroppens hälsotillstånd.


Proteiner - Byggstenar för styrka 
För muskeltillväxt och återhämtning, erbjuder vi högkvalitativa protein-tillskott som stödjer din träning och fysiska utveckling.


Sömntillskott - För återhämtande vila
Förbättra din sömnkvalitet med tillskott som reglerar sömncykeln och upplev fördelarna med djup och vilsam sömn.


Med Masesgprden som din partner i hälsa, har du tillgång till ett mångsidigt sortiment av kosttillskott som möter dina individuella behov. Utforska vårt urval idag och ta ett viktigt steg mot en friskare och mer vital tillvaro.

Visar 1-28 av 38 artiklar

Produkter