Laddar

Uteliv

Förnya ditt äventyr med Klean Kanteen - Hållbarhet möter funktion
Äventyret kallar och Masesgården har all utrustning du behöver för att möta det huvudstupa – med en touch av miljömedvetenhet. Vårt noggrant utvalda sortiment från Klean Kanteen är skräddarsytt för äventyrsentusiaster som värderar kvalitet och hållbarhet. Från robusta vattenflaskor i rostfritt stål till mångsidiga termosar och praktiska lunchlådor, vi erbjuder de essentiella tillbehören som håller dig hydrerad och mätt under varje utflykt i det vilda.

Optimal hydrering med Klean Kanteen vattenflaskor
Ge dig ut i naturen med en pålitlig Klean Kanteen vattenflaska vid din sida. Deras slitstarka och miljövänliga design gör dem till den ultimata följeslagaren på alla dina äventyr – från lugna skogspromenader till utmanande bergsbestigningar.

Termosar anpassade för ditt äventyr
Ingen utflykt är komplett utan en termos från Klean Kanteen som håller din dryck perfekt tempererad timme efter timme. Oavsett storlek på ditt äventyr finns en termos som passar just dina behov, så att du alltid kan njuta av din favoritdryck precis som du vill ha den.

Hållbar matförvaring på gång
Klean Kanteens lunchlådor i rostfritt stål är den idealiska lösningen för alla dina matsäkerhetsbehov under äventyr. Lätta att packa, enkla att rengöra och designade för att stå emot naturens påfrestningar, dessa lunchlådor är din bästa vän i det fria.

Stil möter hållbarhet
Varje Klean Kanteen-produkt förenar elegans med ekologisk ansvarskänsla. Med ett öga för både design och hållbarhet, är dessa tillbehör inte bara en praktisk del av din utrustning, de är också ett statement för miljön.

Stig in i naturens äventyr välutrustad med Masesgården och Klean Kanteen. Vårt sortiment säkerställer att du är redo för allt med tillbehör som stödjer både din aktiva livsstil och planeten.
Visar 1-28 av 35 artiklar

Produkter