Laddar

Träning

Ge din träning en färgstark uppgradering med vårt sortiment av träningstillbehör

På Masesgåden är vi övertygade om att en lyckad träningsrutin inte bara handlar om hårt arbete, utan också om glädje och stil. Vi har därför särskilt valt ut träningsaccessoarer som lyfter både prestation och humör. Vår kollektion inkluderar de energigivande och färgglada ChiBalls, högpresterande sportstrumpor från Funq Wear och eleganta vattenflaskor från Klean Kanteen – alla designade för att ge dig den motivation och hydrering du behöver för att nå dina mål.


ChiBalls - Flexibilitet och färg i ditt träningsprogram
Utöka din träningsrepertoar med ChiBalls. Dessa bollar är inte bara ett utmärkt verktyg för att förbättra styrka och flexibilitet, men deras utbud av färge gör dem till en perfekt match för varje övning och stämning, från lugna yogapass till intensiv cirkelträning.

Funq Wear sportstrumpor - Dynamiskt stöd för dina fötter
Med Funq Wears sportstrumpor tar du ditt träningspass till nästa nivå. Utformade för att kombinera ultimat komfort med en dos av lekfullhet, dessa strumpor erbjuder det stöd och den stil som krävs för att hålla dig rörlig, oavsett aktivitet.

Klean Kanteen vattenflaskor - Elegans i varje sipp
Förnya din hydreringsrutin med en vattenflaska från Klean Kanteen. Dessa flaskor, kända för sin hållbarhet och återanvändbarhet, kommer i en mängd attraktiva färger och är utrustade med bekväma sportkorkar, vilket gör dem till det perfekta träningskompiset.

En harmoni av färg och funktionalitet
Varje produkt i vårt utbud är noggrant utvald för att förena estetik med praktisk användning. Vi tror att vacker design kan stimulera till rörelseglädje och bidra till en mer givande träningsupplevelse.

Gör varje träningspass till ett färgstarkt äventyr med vårt urval av ChiBalls, Funq Wear sportstrumpor och Klean Kanteen vattenflaskor. Hos Masesgården hittar du allt du behöver för att livliggöra din träning, hålla dig hydrerad och uttrycka din unika stil. Upptäck vårt fullständiga sortiment idag och ta ditt träningspass till nästa nivå.


Visar 1-28 av 32 artiklar

Produkter