Laddar

Resor

Utforska drömmarnas destinationer med Masesgårdens guidade resor.
Masesgården tar dig bortom det vanliga och in i världen av extraordinära upplevelser. Vår passion för naturens skönhet och värdet av starka gemenskaper ligger till grund för våra noggrant utformade resor till Österrikes betagande alper i Bad Hofgastein och den grönskande ön Madeira. Dessa resor är skapade för att förena äventyr med avkoppling och passar perfekt för alla som reser solo eller tillsammans med nära och kära.


Upptäck Bad Hofgasteins underverk
Återupplev naturens mirakel år efter år med våra resor till Bad Hofgastein. Denna idylliska alpby bjuder in till utforskning av vandringsleder omringade av alptoppar och frodiga ängar. Efter dagens utflykter samlas vi för middagar fyllda med skratt och goda historier, vilket gör varje resa till en minnesvärd upplevelse.


Madeiras förtrollande skönhet
Våra januarieresor till Madeira erbjuder en flykt från vinterkylan till en ö fylld av liv och ljus. Här kan du njuta av ett milt klimat året runt, omgiven av exotiska trädgårdar och storslagna middagar som avslutar varje dag på bästa sätt.


Bygg gemenskap och skapa minnen
Det unika med Masesgårdens resor är känslan av samhörighet. Oroa dig inte för att resa ensam; här finns alltid någon att dela dina äventyr med. Våra resor är perfekt balanserade mellan gemensamma aktiviteter och egentid, vilket gör dem idealiska för både individuella upptäcktsresande och grupper av vänner.


En resa anpassad efter dina behov
Oavsett om du söker stillhet bland Madeiras trädgårdar eller äventyrliga vandringar i Bad Hofgasteins alplandskap, erbjuder våra resor en rikedom av upplevelser som tillfredsställer alla sinnesstämningar. Varje destination är omsorgsfullt vald för att berika din resa på djupet.


Gör dig redo att utforska världen på ett nytt sätt med Masesgården. Våra resor till Bad Hofgastein och Madeira är en inbjudan till äventyr som överstiger alla förväntningar.
Visar 1-7 av 7 artiklar

Produkter