Laddar

Böcker

Masesgården – Ett envist hälsohem vid Siljan" - Din guide till naturligt välbefinnande
Utforska hemligheterna bakom ett liv i harmoni med naturen med vår bok "Masesgården – ett envist hälsohem vid Siljan". På Masesgården har vi dedikerat oss åt att främja hälsa och välbefinnande genom att förena traditionella metoder med modern vetenskap. Denna bok är en djupdykning i vår filosofi, vardag och de säsongsbaserade recept som är kärnan i vår verksamhet, perfekt för alla som söker en hållbar väg till ett rikare liv.


En dag på Masesgården
Dyk in i den dagliga rytmen på Masesgården. Denna bok erbjuder en unik inblick i hur en balans mellan aktivitet och vila kan skapa en grund för långvarigt välbefinnande.


Historien om Masesgården
"Masesgården – ett envist hälsohem vid Siljan" tar dig med på en resa genom tiden, från hälsohemmets grundande till dess nuvarande plats som en bastion för naturlig hälsa. Upptäck historierna om de människor som har format Masesgården till den tillflyktsort för hälsa och återhämtning den är idag.


Säsongens recept för hälsosam matlagning
Lär dig att förbereda näringsrika måltider som stödjer en hälsosam livsstil med våra säsongsanpassade recept. Denna bok är fylld med inspirerande idéer för att integrera mer grönsaker, hela korn och rena ingredienser i din kost, alla utvalda för att komplettera Masesgårdens helhetssyn på hälsa.


Vår bok "Masesgården – ett envist hälsohem vid Siljan" är mer än bara en läsning; den är en resurs för alla som strävar efter att leva mer medvetet och i större samklang med naturen.
Visar 1-1 av 1 artiklar

Produkter