Laddar

Övrigt

Förbättra din dagliga välbefinnande med specialutvalda hälsoprodukter.
 
Att ta hand om din kropp är en viktig del av din dagliga rutin för välbefinnande. Vi erbjuder ett handplockat sortiment av produkter designade för att främja din hälsa och komfort. Från vård av trötta fötter till att hålla din hygienrutin miljövänlig, har vi allt du behöver för att känna dig ditt bästa varje dag.
 
 
Carnation Footcare Pediroller - Lättnad för trötta fötter
Ta hand om dina fötter med Carnation Footcare Pediroller massagerulle. Denna innovativa produkt är perfekt för dig som lider av Plantar fasciitis, trötta fötter eller ömma hälar. Pediroller erbjuder en skön massage som kan lindra smärta och återställa fotens välbefinnande.
 
Dalarnas Ekobutik luffakudde - Miljövänlig hygienlösning
Gör ditt badrum mer miljövänligt med Dalarnas Ekobutik luffakudde. Denna produkt är ett utmärkt sätt att hålla din tvål och handfat rent. Luffakudden absorberar vatten och tvålrester och är 100% nedbrytbar och kan kokas för extra hygien.
 
NoseBuddy nässköljningskanna - Effektiv lättnad vid nästäppa
NoseBuddy nässköljningskannan är din bästa vän för näshygien, särskilt när du är förkyld eller täppt. Med sin långa böjda pip ger den ett jämnt och effektivt vattenflöde för enkel nässköljning och dess 0,5 liters kapacitet säkerställer en grundlig rengöring.
 
Scholl finger- och tåskydd - Komfort för dina fötter och händer
Skydda ömma fingrar, tår, liktornar och blåsor med Scholls finger- och tåskydd. Denna mångsidiga och mjuka produkt är anpassningsbar och kan klippas till önskad längd för att ge maximal komfort och skydd där det behövs mest.
 
Varje dag är en möjlighet att ta hand om dig själv på bästa sätt. Våra noggrant utvalda produkter stödjer din dagliga hälsorutin och förbättrar din livskvalitet. Utforska vårt sortiment och upptäck hur du kan ge din kropp den vård den förtjänar.
Visar 1-5 av 5 artiklar

Produkter