Laddar

Mat & Dryck

Utforska välbefinnandets fördelar med vårt sortiment av hälsosam mat och dryck.

På Masesgården har vi ett passionerat engagemang för att kombinera utsökt smak med hälsofördelar. Vår samling av mat- och dryckprodukter är noggrant utvalda för att erbjuda både njutning och näring. Upptäck våra näringsrika Immun-pulver, smakrika ingefärsgodis, naturliga halstabletter från Manuka Health och Sonnentor, samt det unikt smakfulla örtsaltet från Spicemaster.


Immun-pulver - En boost för hälsan
Immun-pulver är en fantastisk källa till essentiella vitaminer och mineraler, skräddarsydd för att stärka ditt immunförsvar och förbättra din allmänna hälsa. Det är ett flexibel tillägg till din kost – bara att blanda med din favoritdryck för en daglig hälsoboost.


Ingefärsgodis - Smaken av välbefinnande
Sonnetors utsökta ingefärsgodis är en fröjd för smaklökarna och erbjuder samtidigt hälsobefrämjande fördelar. Det är ett naturligt sätt att lindra magbesvär och utnyttja ingefäras antiinflammatoriska egenskaper.


Naturlig lättnad - Halstabletter från Manuka Health och Sonnentor 
Upptäck lindringen som halstabletterna från Manuka Health och Sonnentor ger. Tillverkade med naturliga ingredienser, dessa tabletter är ett utmärkt val för att lindra och skydda en irriterad hals.


Spicemasters örtsalt - Hälsosamt och smakrikt 
Förvandla dina måltider med Spicemasters örtsalt. Detta salt är inte bara ett hälsosammare alternativ till vanligt bordssalt, utan är också berikat med en rik blandning av örter för en distinkt och hälsosam smakupplevelse.


Vår samling av mat- och dryckprodukter är designad för att förhöja din matupplevelse samtidigt som den erbjuder hälsobefrämjande fördelar.

Visar 1-28 av 36 artiklar

Produkter