Laddar

Köpvillkor

  

Allmänt

Masesgården AB säljer varor via internet till privatpersoner och företag inom Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella fel i pris- eller artikelinformationen och förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera detta. Upptäcker du ett fel i en produktbeskrivning vänligen meddela oss så vi kan rätta till det. De produktbilder som visas är tänkta som en beskrivning av produkten och vi garanterar inte att den presenterade bilden är en exakt avbildning av faktisk produkt.

Åldersgräns 18 år gäller vid beställning på www.masesgardenbutik.se. Läs alltid bipacksedeln/informationen som följer med produkten och följ anvisningarna på förpackningen. Rådfråga alltid din läkare före användning vid tveksamheter.

Beställning

Beställning görs på www.masesgardenbutik.se. Behöver du hjälp med att genomföra en beställning vänligen kontakta oss på tel. 070-9390272 eller via e-post: butik@masesgarden.se. För att genomföra en beställning behöver du godkänna våra köpvillkor och att du förstår att beställningen innebär ett betalningsansvar. Beställningen är genomförd först när ordern är betald och du mottagit en orderbekräftelse via e-post. Vid eventuella felaktigheter i din beställning ber vi dig kontakta oss omgående via telefon eller e-post.

 

Pris

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms.

 

Frakt och leverans

Vi samarbetar med Posten för leverans av beställningar. Alltid fraktfritt vid beställningar överstigande 499 kr. Vid beställningar understigande 499 kr tillämpar vi enhetsfrakt 49 kr. Vi behandlar normalt din order första vardagen efter beställning. För varor i lager är beräknad leveranstid 1-3 arbetsdagar. Vid eventuella förseningar meddelar vi dig detta och du har vid försening av leverans möjlighet att annullera din order.

Vi levererar enbart inom Sverige.

 

Betalning

Betalning av order sker i samarbete med Klarna AB. Du har i kassan möjlighet att välja mellan olika betalningsalternativ. Klarna AB garanterar att de uppgifter som anges vid betalning hanteras på ett säkert sätt. Du kan också välja att betala med kort. 
Vi har ssl-certifikat och all kommunikation sker med SSL-kryptering, vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Vår samarbetspartner vid kortbetalningar är Klarna AB.

 

Ångerrätt och retur

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Förpackningen skall då vara obruten/plomberad (gäller ej kläder och skor). Undantag ifrån ångerrätten är läkemedel, livsmedel och kylvaror.

Du som kund står för returfrakten vid ett byte av produkt eller hävning av ett köp.

Vid utnyttjande av ångerrätten ber vi dig innan retur kontakta oss via e-post eller telefon. Vi behöver då uppgifter om namn, ordernummer och vilken produkt det gäller så återkommer vi med returuppgifter. Kontakta oss via tel. 070-9390272 eller via e-post butik@masesgarden.se.

Återbetalning sker till kund inom 30 dagar efter godkänd retur eller reklamation.

 

Reklamation

Om något är felaktigt med din produkt vid leverans, ber vi dig så snart som möjligt ta kontakt med oss. Detta behöver ske inom skälig tid från att du som kund upptäckt felet. Reklamationsrätten för en produkt upphör under alla omständigheter efter 3 år. Det är endast ursprungskunden som har möjlighet att reklamera en produkt. Kontakta oss via tel. 070-9390272 eller via e-post butik@masesgarden.se. Återbetalning sker till kund inom 30 dagar efter godkänd retur eller reklamation.

 
Tvistlösningorgan

Vi tillämpar ARN:s rekommenadtioner. ARN (Allmänna reklamationsnämnden) avgör tvister mellan konsumenter och företag. Vid en eventuell tvist besök arn.se

Vi tillämpar EU ORD:s rekommenadtioner. EU ORD (Online Dispute Resolution) avgör tvister mellan konsumenter och företag. Vid en eventuell tvist besök
ec.europa.eu

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vid din första beställning kommer ett konto att skapas till dig där dina namn, kontakt- och leveransuppgifter samt orderhistorik lagras. Masesgården AB 556178-9297 kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part. Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information- och produkterbjudanden till dig via e-post. Nyhetsbrevet kan du enkelt avsluta själv eller genom att kontakta oss. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information vi har registrerat om dig. Är den felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas eller tas bort.