Laddar

Eminence Organics Clear Skin Willow Bark Exfoliating Peel

995 kr
Betyg på Eminence Organics Clear Skin Willow Bark Exfoliating Peel i gruppen Kroppsvård / Hudvård / Peeling hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  3-6 arbetsdagar
Artnr: 5650
 
Produktbeskrivning

Kemisk AHA- och BHA-peeling för problemhud med tendens till acne. En kemisk peeling som exfolierar, djuprengör och balanserar huden utan att irritera. Peelingen jobbar på djupet med hjälp av multifuktionella syror som avlägsnar orenheter så att biologisk svavel och tomatextrakt kan arbeta tillsammans för att reglera talgproduktionen i huden. Videbark lugnar huden medan syren och azelainsyra ytterligare bidrar till att minska rodnad och dämpa inflammationer. Porstorleken minskas synbart och huden lämnas balanserad, jämn och fräsch.

Användning:

Steg 1 - Välj den sida du föredrar av de dubbelsidiga bomullspadsen.

Steg 2 - Pumpa 1–3 pump från den lufttäta förpackningen. 1 pump för partiell användning, 2 pump för hela ansiktet och 3 pump för ansikte, hals och dekolletage.

Steg 3 - Applicera på huden med cirklande rörelser. Du behöver inte tvätta av eller neutralisera peelingen utan fortsätt sedan med serum och kräm.

Produktinformation
Egenskaper
Innehållsförteckning: Salicylsyra , Videbark, Biologiskt svavel, Tomatextrakt, Fruktsyror, Mjölksyra, Azelainsyra, Syrenextrakt,
Storlek: 50 ml ml
Specifikationer
Lagersaldo: 10
Recensioner

0
  • Betyg:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
  • Den här produkten har inga recensioner.

    Se fler varor

    Andra köpte även