Laddar
Holistic

Holistic Femme Paus 90 kapslar

379 kr
Betyg på Holistic Femme Paus 90 kapslar i gruppen Hälsokost / Kosttillskott / För Kvinnan hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  1-3 arbetsdagar
Artnr: 9902
 
Produktbeskrivning
Holistic Femme Paus är för kvinnor i klimakteriet och reglerar och balanserar hormonaktiviteten, för hormonell hälsa och balans.
Produktinformation
För kvinnor i klimakteriet. Reglerar och balanserar hormonaktiviteten. 
Tänk om det var som i många andra kulturer där klimakteriet knappt märks av och där övergången inte är förknippad med skam eller förlust. Där typiska klimakteriesymtom är så vaga att kvinnan knappt noterar dem, och där förlusten av hormoner inte likställs med bortfall av kvinnlighet. I vissa kulturer ses klimakteriet till och med som en vinst av att få bli äldre och som en symbol för visdom. Vår vision är att kunna nå dit.

När kvinnan når klimakteriet minskar äggstockarna sin produktion av östrogen. Klassiska symtom på omställningen kan vara:

–      Värmevallningar
–      Nattliga svettningar
–      Torra slemhinnor
–      Humörsvängningar
–      Brist på energi
–      Viktökning

Övergången till den nya hormonella balansen kan påverka kvinnan fysiskt såväl känslomässigt, men det finns saker vi kan göra för att lindra besvären och förenkla omställningen så den blir så smidig som möjligt. Vi tror att klimakteriets negativa klang skulle kunna hävas om kvinnors hormonella besvär behandlades på riktigt, från grunden.

Holistic Femme Paus är för kvinnor i klimakteriet och reglerar och balanserar hormonaktiviteten, för hormonell hälsa och balans:
·    Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.
·    Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning.
·    Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme, hud, hår och naglar.
·    Rödklöver- och humleextrakt som stödjer en lugn övergångsålder.

Rödklöver och humleextrakt (Lifenol®) innehåller fytoöstrogener och är kliniskt testad och bevisad mot ​
·    Bättre sömn​
·    Benskörhet​
·    Svettningar/vallning

Tänk på:
För att uppnå full effekt rekommenderar vi att man tar hela dosen, dvs. 3 kapslar fördelat över dagen i minst 3 månader. Du kan därefter, när besvären minskat trappa ner till en underhållsdos. Minska med en kapsel i taget och känn efter i kroppen. Alla är unika och behöver hitta sin egen balans.

Om du intar östrogentillskott så rekommenderar vi att rådgöra med din läkare innan du tar detta tillskott.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Egenskaper
Antal i förpackning: 90 kapslar st
Dosering & Användning: 3 kapslar fördelat över dagen. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida och ammande.
Innehållsförteckning: Magnesiumcitrat Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa) Fyllnadsmedel (risstärkelse) Rödklöverextrakt (Trifolium pratense) Humleblomextrakt (Humulus lupulus L) Zinkcitrat MCT-olja från kokosolja Vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat, pyridoxinhydroklorid) Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.
Specifikationer
Lagersaldo: 6
Recensioner

0
  • Betyg:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
  • Den här produkten har inga recensioner.

    Se fler varor

    Andra köpte även