Laddar
Holistic

Holistic Omega-3 algolja 60 kapslar

263 kr
Betyg på Holistic Omega-3 algolja 60 kapslar i gruppen Hälsokost / Kosttillskott / Fettsyror hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  Tillfälligt slut
Artnr: 5864
Produktbeskrivning
Holistic Omega-3 algolja är en utmärkt vegetarisk källa till omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Denna olja utvinns från odling av mikroalgen Schizochytrium sp. Ett dagligt intag av 250 mg DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.Fisk är en källa till omega-3-fettsyror i vår kost. Anledningen är att fisken äter mikroalger som innehåller höga halter av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Vill man undvika att äta fisk eller undvika miljögifter går det naturligtvis lika bra att äta algerna direkt.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Produktinformation
Innehåll:
1 kapsel - Algolja 500g,varav omega-3 275g, varav DHA 167 mg, varav EPA 83 mg.
Egenskaper
Antal i förpackning: 60 kapslar st
Dosering & Användning: Dosering vuxna: 2 kapslar per dag. Gravida och ammande: 1 kapsel per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Innehållsförteckning: Algolja (Schizochytrium sp.) , Antioxidationsmedel (tokoferoler, askorbylpalmitat) , apselskal (modifierad stärkelse, glycerol, karragenan (Chondrus crispus , Arom (rosmarinextrakt) , Solrosolja
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Recensioner

0
  • Betyg:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
  • Den här produkten har inga recensioner.

    Se fler varor

    Andra köpte även