Laddar

Eminence Organics Kombucha Microbiome Balancing Essence

675 kr
Betyg på Eminence Organics Kombucha Microbiome Balancing Essence i gruppen Kroppsvård / Hudvård / Serum & Booster hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  1-3 arbetsdagar
Artnr: 5906
 
Produktbeskrivning

Återställ utseendet på balanserad hud med denna närande essens. En blandning av pre-, pro*- och postbiotika fungerar harmoniskt för att förbättra utseendet av lyster och förbereder huden försiktigt inför din fullständiga hudvårdsritual. Vitt te och jasminblomma lugnar torr, matt hud för en frisk lyster. Lämplig för alla hudtyper.

*Produkter innehåller inte levande probiotiska kulturer.

Produktinformation
 • Hjälper huden att återgå till sin naturliga balans efter rengöring.
 • Introducerar välgörande prebiotika, probiotika* och postbiotika för att bibehålla hudens mikrobiom.
 • Huden är förberedd för att få ytterligare behandling.
 • Huden verkar näring och återfuktad.

Eminence Organics förnyar ständigt våra produktformuleringar för att leverera de bästa resultaten. 

Egenskaper
Antal i förpackning: 1 st
Dosering & Användning: Fördela en liten mängd produkt i händerna eller på en bomullsrondell och klappa den på rengjord och tonad hud. Lämna på.
Innehållsförteckning: Prebiotikum (Inulin): Ett substrat (bränsle) som används av värdmikroorganismer för att stödja en balanserad hudmikrobiom. Kombucha Ferment (Postbiotiskt): Detta superlivsmedel, som härrör från jäsande svart te, är rikt på postbiotika och ger näring till hudens mikrobiota, vilket förstärker hudens släthet, lyster och klarhet. Probiotika (Lactococcus Ferment Lysate — innehåller inte levande kulturer): Stödjer och balanserar hudens mikrobiota och fyller på hudens fuktbarriär för att reparera torr hud och bibehålla en frisk hud. Jasminblomma: Lugnar och lindrar rodnad orsakad av torr hud för att få fram en mjuk, jämn hudton. Vitt te: Rik på antioxidanter för att bibehålla en frisk hud genom att bekämpa utseendet av matthet.
Storlek: 120 ml ml
Specifikationer
Lagersaldo: 100
Recensioner

0
 • Betyg:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
 • Den här produkten har inga recensioner.

  Se fler varor

  Andra köpte även