Laddar

Eminence Organics Kombucha Microbiome Foaming Cleanser

575 kr
Betyg på Eminence Organics Kombucha Microbiome Foaming Cleanser i gruppen Kroppsvård / Hudvård / Rengöring hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  1-3 arbetsdagar
Artnr: 5905
 
Produktbeskrivning
Fräscha upp och rena huden för att avslöja en frisk lyster. Tillverkad med målinriktad micellär teknologi, denna vätske-till-skum-rengöring tar försiktigt bort orenheter utan att överdriva fukt från huden. Kombucha, ingefära, vitt te och jasmin arbetar unisont för att fräscha upp och balansera mikrobiomet och hudens utseende utan att kompromissa med fuktbarriären. Lämplig för alla hudtyper.
Produktinformation
  • Lämnar huden ren, fräsch och ser frisk ut.
  • Introducerar välgörande prebiotika, probiotika* och postbiotika som hjälper till att upprätthålla hudens mikrobiom.
  • Primer huden för att få ytterligare behandling.

Eminence Organics förnyar ständigt våra produktformuleringar för att leverera de bästa resultaten. 

*Produkter innehåller inte levande probiotiska kulturer.

Egenskaper
Antal i förpackning: 1 st
Dosering & Användning: Pumpa en liten mängd produkt för att omvandla vätskan till ett lätt skum. Applicera på huden och massera försiktigt med fingertopparna i en cirkulär rörelse som täcker ansikte och hals. Skölj noggrant och klappa torrt.
Innehållsförteckning: Miceller: Aggregat av milda ytaktiva ämnen fångar och lyfter försiktigt upp olja, smuts och skräp från huden utan att torka. Kombucha Ferment (Postbiotiskt): Detta superlivsmedel, som härrör från jäsande svart te, är rikt på postbiotika och ger näring till hudens mikrobiota, vilket förstärker hudens släthet, lyster och klarhet. Probiotika (Lactococcus Ferment Lysate — innehåller inte levande kulturer): Stöder och balanserar hudens mikrobiota, fyller på hudens fuktbarriär för att reparera torr hud och bibehålla en frisk hud. Prebiotikum (Inulin): Ett substrat (bränsle) som används av värdmikroorganismer för att stödja en balanserad hudmikrobiom. Jasminblomma: Lugnar och lindrar rodnad orsakad av torr hud för att få fram en mjuk, jämn hudton.
Storlek: 150 ml ml
Specifikationer
Lagersaldo: 100
Recensioner

0
  • Betyg:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
  • Den här produkten har inga recensioner.

    Se fler varor

    Andra köpte även