Laddar
15

Teddykompaniet Vetevärmare stor hund

239 kr / 203 kr
Betyg på Teddykompaniet Vetevärmare stor hund i gruppen Hem & Hushåll / Övrigt hos Masesgården AB
 
|
Leveranstid:  1-3 arbetsdagar
Artnr: 9924
 
Produktbeskrivning
Teddykompaniet Värmedjur Stor Hund är ett värmedjur som inte bara är roligt sällskap, utan ger även trygghet och värme!
Produktinformation

Söta värmedjur som inte bara är roligt sällskap, utan ger även trygghet och värme! Börja med att plocka ut värmekudden som sitter inne i gosedjuret och värm upp den snabbt och enkelt någon minut i mikrovågs-ugnen. Därefter sätter du tillbaka kudden och så har du ett varmt och behagligt gosedjur att gosa med. Gosedjuren är gjorda i ett supermjukt material som är sköna att ta i.

Produkterna är barnsäkra och testade för CE enligt EN71.

Egenskaper
Innehållsförteckning: Polyester, värmepåsen innehåller en fyllning som består av Tourmaline vilket är en stenliknande kvalité som är hårda små kulor som håller värmen bättre än vete.
Användning: Ta bort alla papperslappar och plastdetaljer innan man ger mjukisen till ett barn. Börja med att plocka ut värmekudden som sitter inne i gosedjuret. Värmekudden ska endast värmas i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Värm kudden i mikrovågsugn 30 sekunder och kontrollera sedan temperaturen genom att försiktigt känna på den. Fortsätt sedan att värma produkten i 10 sekunder i taget tills önskad temperatur är uppnådd. Upp till 1,5 för 500-800 W mikrovågsugn. För uppvärmning i ugn placera värmekudden i mitten och värm på 125°C 6 minuter. Önskas kylande effekt lägg värmekudden i en påse i frysen i minst en timme. Tvättråd: Endast mjukisdjuret tål att tvättas i 40°C. Obs! Värmekudden går ej att tvätta!
Specifikationer
Lagersaldo: 5
Recensioner

0
  • Betyg:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
  • Den här produkten har inga recensioner.

    Se fler varor

    Andra köpte även